Amb Hola Barcelona gaudeix a partir d'un 10% de descompte en tots els nostres productes!

Viu Barcelona!
Nosaltres ens ocupem del transport

Recorre, descobreix i gaudeix de la ciutat amb Hola Barcelona

Vens a Barcelona i vols aprofitar al màxim la teva estada? Troba a la nostra botiga online les millors propostes de transport per descobrir a fons la ciutat i moure’t de la millor manera. Et portem als llocs més emblemàtics i t’ajudem a descobrir els racons més desconeguts i sorprenents de Barcelona amb solucions de transport públic i turístic. Viatja també als indrets més espectaculars de Catalunya, amb els nostres circuits turístics a prop de Barcelona.
Vens a Barcelona i vols aprofitar al màxim la teva estada? Troba a la nostra botiga online les millors propostes de transport per descobrir a fons la ...ciutat i moure’t de la millor manera. Et portem als llocs més emblemàtics i t’ajudem a descobrir els racons més desconeguts i sorprenents de Barcelona amb solucions de transport públic i turístic. Viatja també als indrets més espectaculars de Catalunya, amb els nostres circuits turístics a prop de Barcelona. Veure més

Hola Barcelona Travel Card

Gaudeix de viatges il·limitats amb el transport públic durant 2 dies (48h), 3 dies (72h), 4 dies (96h) o 5 dies (120h).

17,50 € 15,75 €
Comprar

Premium Montserrat - Tickets included

Una excursió a la muntanya de Montserrat, on podràs gaudir del santuari i de l’abadia que acull la popular Moreneta, patrona de Catalunya.

62,00 € 55,80 €
Comprar

Tot sobre Barcelona

Omple’t d’idees per gaudir de la ciutat i conèixer-la a fons! T’oferim les millors propostes i consells perquè no et perdis els llocs imprescindibles de Barcelona.

Descobreix la ciutat amb l'app Hola Barcelona

Descarrega’t la nostra aplicació, la millor guia per moure’t i visitar Barcelona: busca itineraris i alternatives de transport, troba els llocs més emblemàtics de la ciutat, compra bitllets per desplaçar-te i porta’ls còmodament a l’app. Què esperes per tenir-la?